Vouwmeters met magneet

Een bedrukte vouwmeter met een magneet is een multifunctioneel relatiegeschenk. Een vouwmeter is een instrument dat door bijna iedere bouwvakker wel gebruikt wordt. Vouwmeters zijn makkelijk op te bergen in een werkbroek, ze zijn geijkt en ze maken meten een stuk makkelijker. De magneet in een vouwmeter is ideaal om kleine voorwerpen die gevallen zijn, zoals schroefjes en spijkers, op te rapen. De magneet kan tot wel 500 gram aan gewicht dragen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan vouwmeters, waaronder de vouwmeters met magneet. Zo hebben we vouwmeters met een magneet van zowel 1 als 2 meter. Ook heeft u de keuze uit een vouwmeter van hout of een vouwmeter van kunststof. De meeste vouwmeters beschikken daarnaast over een hoekschaal.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Vouwmeters met magneet online bestellen

Het bestellen van de vouwmeters met magneet kan makkelijk en snel bij ons online. U kunt de vouwmeters zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. In ons brede assortiment zal altijd een vouwmeter te vinden zijn die aansluit bij uw wensen. Door vouwmeters met magneet te bestellen, bent u verzekerd van een zeer populair relatiegeschenk binnen de bouw. De vouwmeters met magneet zijn erg leuk als weggevertje op beurzen, evenementen en congressen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Vouwmeters met magneet bedrukken

De vouwmeters met magneet kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsgegevens of zelf gekozen tekst. De vouwmeters kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kunt u de vouwmeters op één of twee zijdes en in 1-4 kleuren of in full color laten bedrukken. De vouwmeters met bedrukking zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Doordat de vouwmeters veelvuldig gebruikt kunnen worden, zal uw logo ook door veel mensen gezien worden. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de vouwmeters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >