Dit zeggen onze klanten

Vouwmeters met magneet

Vouwmeters met een magneet kunnen niet ontbreken bij een echte klusser. Een vouwmeter is een meetlat die uit meerdere scharnierende delen bestaat en die samengevouwen kan worden. De magneet in de vouwmeter is ideaal om kleine voorwerpen die gevallen zijn, zoals schroefjes en spijkers, mee op te rapen. Zo hoeft u niet volledig te bukken. De magneet kan tot wel 500 gram aan gewicht dragen. Vouwmeters hebben als grote voordeel dat ze compact opgevouwen kunnen worden, waardoor u ze makkelijk kunt meenemen in uw broekzak of gereedschapskist. Daarnaast is het voordeel van vouwmeters dat ze strak en stabiel blijven wanneer u dingen opmeet. Zo kunt u makkelijk bepaalde afmetingen aftekenen. De vouwmeters zijn geijkt volgens Europese normen dus de vouwmeters beschikken over een goede meetnauwkeurigheid.

Meer lezen >

Vouwmeters met magneet online bestellen

De vouwmeters met magneet bestelt u eenvoudig online bij Vouwmeterwereld. U kunt de vouwmeters met magneet zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. In ons brede assortiment vindt u vouwmeters in allerlei uitvoeringen. Zo hebben we houten vouwmeters met magneet, maar ook vouwmeters met magneet van kunststof. De meeste vouwmeters beschikken naast over een magneet ook over een hoekschaal. U kunt de bedrukte vouwmeters cadeau doen aan uw handige werknemers of u kiest ervoor om de bedrukte vouwmeters uit te delen op beurzen en evenementen. Uw bedrijfsnaam zal door veel mensen gezien worden, waardoor uw naamsbekendheid zeker zal toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Vouwmeters met magneet bedrukken

De vouwmeters met magneet zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak aan de zijkanten van de vouwmeter. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of uw slogan. De vouwmeters worden in full color bedrukt, waardoor uw gewenste opdruk mooi tot zijn recht zal komen. U kunt ervoor kiezen op de vouwmeters op één of twee zijden te laten bedrukken. Door de vouwmeters te laten bedrukken en aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf, creëert u een uniek relatiegeschenk dat vaak gebruikt zal worden. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdrukt eruit zal komen te zien op de vouwmeters met magneet? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >