Filters

Kies een kleur
Vouwmeters bedrukken
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Sleutelhanger vouwmeters

De bedrukte sleutelhanger vouwmeters zijn zeer geschikt als promotieartikel wanneer u bijvoorbeeld in de bouwsector werkzaam bent. Een vouwmeter sleutelhanger met logo is ook ideaal als giveaway te gebruiken op beurzen en evenementen. Bedrukt met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting, zal uw bedrijf continu onder de aandacht blijven. Een bedrukte sleutelhanger vouwmeter kunt u makkelijk meenemen door zijn compacte afmeting en toch kunt u er tot 0.5 meter mee meten. Alle sleutelhanger vouwmeters met opdruk zijn geijkt volgens de Europese normen. Vraag vandaag uw offerte voor uw bedrukte sleutelhanger vouwmeter nog aan op Premiumwereld.
9,3
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten
9

" Job heeft ontzettend zijn best gedaan voor onze bestelling. Dankjewel voor je professionalisme! Communicatie is snel en vlekkeloos verlopen. Ook verze... "

Nikki 08 September 2021

Sleutelhanger vouwmeters bedrukken

Wij kunnen de sleutelhanger vouwmeters bedrukken met uw bedrijfslogo of andere reclame-uiting tot maximaal 4 kleuren. U heeft de keuze om de vouwmeter sleutelhanger te bedrukken aan 1 of 2 zijdes, wanneer u de sleutelhanger vouwmeter met logo aan beide zijden wenst te bedrukken met uw bedrijfslogo, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar en helpen u graag verder met de aanvraag. Wanneer u niet zeker bent of uw logo of reclame-uiting geschikt is voor een bedrukte sleutelhanger vouwmeter, dan kunt u een offerte aanvragen en ons uw logo toe mailen. Wij maken dan een graag een digitaal voorbeeld voor u, zodat u vooraf kunt zien hoe uw logo op de sleutelhanger vouwmeter eruit komt te zien.

Sleutelhanger vouwmeters met logo

Bedrukt of onbedrukte sleutelhanger vouwmeters bestellen, dat doet u snel en gemakkelijk op Premiumwereld. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u middels onze klantvriendelijke website uw bestelling plaatsen en heeft u zeer snel uw bedrukte sleutelhanger vouwmeter in huis. Wanneer u uw vouwmeter sleutelhanger heeft gekozen, het aantal kleuren waaruit de bedrukking bestaat en het gewenste aantal, kunt u op de volgende pagina uw persoonsgegevens toevoegen. Als alles klaar is en u heeft uw logo ge-uploadt, dan kunt u de bestelling direct veilig online betalen. Uw bestelling zal met de grootste zorg behandeld worden en kosteloos voor u op 1 locatie in Nederland worden afgeleverd. Indien u graag uw bestelling op meerdere plaatsen geleverd wilt hebben, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers.