Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Vouwmeters bedrukken
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Sleutelhanger vouwmeters

De bedrukte sleutelhanger vouwmeters zijn zeer geschikt als promotieartikel wanneer u bijvoorbeeld in de bouwsector werkzaam bent. Een vouwmeter sleutelhanger met logo is ook ideaal als giveaway te gebruiken op beurzen en evenementen. Bedrukt met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting, zal uw bedrijf continu onder de aandacht blijven. Een bedrukte sleutelhanger vouwmeter kunt u makkelijk meenemen door zijn compacte afmeting en toch kunt u er tot 0.5 meter mee meten. Alle sleutelhanger vouwmeters met opdruk zijn geijkt volgens de Europese normen. Vraag vandaag uw offerte voor uw bedrukte sleutelhanger vouwmeter nog aan op Premiumwereld.
9,3
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021

Sleutelhanger vouwmeters bedrukken

Wij kunnen de sleutelhanger vouwmeters bedrukken met uw bedrijfslogo of andere reclame-uiting tot maximaal 4 kleuren. U heeft de keuze om de vouwmeter sleutelhanger te bedrukken aan 1 of 2 zijdes, wanneer u de sleutelhanger vouwmeter met logo aan beide zijden wenst te bedrukken met uw bedrijfslogo, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar en helpen u graag verder met de aanvraag. Wanneer u niet zeker bent of uw logo of reclame-uiting geschikt is voor een bedrukte sleutelhanger vouwmeter, dan kunt u een offerte aanvragen en ons uw logo toe mailen. Wij maken dan een graag een digitaal voorbeeld voor u, zodat u vooraf kunt zien hoe uw logo op de sleutelhanger vouwmeter eruit komt te zien.

Sleutelhanger vouwmeters met logo

Bedrukt of onbedrukte sleutelhanger vouwmeters bestellen, dat doet u snel en gemakkelijk op Premiumwereld. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u middels onze klantvriendelijke website uw bestelling plaatsen en heeft u zeer snel uw bedrukte sleutelhanger vouwmeter in huis. Wanneer u uw vouwmeter sleutelhanger heeft gekozen, het aantal kleuren waaruit de bedrukking bestaat en het gewenste aantal, kunt u op de volgende pagina uw persoonsgegevens toevoegen. Als alles klaar is en u heeft uw logo ge-uploadt, dan kunt u de bestelling direct veilig online betalen. Uw bestelling zal met de grootste zorg behandeld worden en kosteloos voor u op 1 locatie in Nederland worden afgeleverd. Indien u graag uw bestelling op meerdere plaatsen geleverd wilt hebben, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers.