Sleutelhanger vouwmeters

De sleutelhanger vouwmeters zijn unieke en vooral praktische geschenken voor aan de sleutelbos. De sleutelhanger vouwmeter kunt u makkelijk meenemen door de compacte afmeting. Wanneer u op een onverwachts moment iets moet opmeten maar u geen meetlat bij de hand heeft, komt de sleutelhanger vouwmeter erg goed van pas. De vouwmeter kan uitgevouwen worden tot 0,5 meter en de duimstok is voorzien van een thermische schaal gravering. Alle sleutelhanger vouwmeters zijn geijkt volgens de Europese normen. Voor de echte klusser is dit een onmisbaar item! De sleutelhanger vouwmeter is gemaakt van sterk glasfiber. Bij ons vindt u een breed assortiment aan vouwmeters in verschillende soorten en maten, waaronder de sleutelhanger vouwmeters.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sleutelhanger vouwmeters online bestellen

U kunt de sleutelhanger vouwmeters makkelijk en snel bij ons online bestellen! De vouwmeters kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De sleutelhanger vouwmeters zijn standaard wit van kleur. Bij deze kleur is de schaalverdeling het beste af te lezen. De bedrukking op de vouwmeter zal alleen goed zichtbaar zijn wanneer de vouwmeter is opgevouwen. Bestel nu uw bedrukte sleutelhanger vouwmeter zodat u altijd en overal even snel iets kunt opmeten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Sleutelhanger vouwmeters bedrukken

Alle sleutelhanger vouwmeters kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of slogan. De vouwmeter kan op één of twee zijdes bedrukt worden in 1-4 kleuren. De bedrukte sleutelhanger vouwmeters zijn zeer geschikt als promotieartikel voor wanneer u bijvoorbeeld in de bouwsector werkzaam bent. Met de sleutelhanger vouwmeters bedrukt met uw logo of andere reclame uiting, zal uw bedrijf continu onder de aandacht blijven. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de vouwmeter sleutelhanger? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >