Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sleutelhanger vouwmeters

Wanneer u op een onverwacht moment iets moet opmeten maar u geen meetlat bij de hand heeft, komen de sleutelhanger vouwmeters goed van pas! Deze vouwmeters hebben een metalen sleutelhanger voor aan de sleutelbos. Zo heeft u altijd een kleine vouwmeter bij de hand. De sleutelhanger vouwmeters kunnen uitgevouwen worden tot 0,5 meter en de vouwmeters zijn voorzien van een thermische schaalgravering. Alle sleutelhanger vouwmeters zijn geijkt volgens de Europese normen, waardoor u nauwkeurig dingen kunt opmeten en aftekenen. De sleutelhanger vouwmeter is gemaakt van sterk glasfiber zodat ze toch een beetje flexibel zijn. Bij Vouwmeterwereld vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten vouwmeters, waaronder de sleutelhanger vouwmeters. Onze vouwmeters zijn onmisbaar voor echte klussers.

Meer lezen >

Sleutelhanger vouwmeters online bestellen

U kunt de sleutelhanger vouwmeters makkelijk en snel bij ons online bestellen. De vouwmeters kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De sleutelhanger vouwmeters zijn standaard wit van kleur, zodat de schaalverdeling het beste afgelezen kan worden. De sleutelhanger vouwmeters zijn unieke en vooral praktische geschenken voor aan de sleutelbos en zijn daarom perfect om in te zetten als promotieartikel voor op beurzen of evenementen. Deze sleutelhangers zijn ideaal voor bouwvakkers, timmermannen en werklui die dagelijks een vouwmeter nodig hebben. Wanneer zij een keer hun vouwmeter vergeten, hebben ze dan toch nog een kleine sleutelhanger vouwmeter. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Sleutelhanger vouwmeters bedrukken

De sleutelhanger vouwmeters zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak aan de zijkanten van de vouwmeter. Voor de opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een zelf gekozen tekst of een afbeelding. U kunt de vouwmeters zowel op één als op twee zijden laten bedrukken. Uw logo zal in full color op de vouwmeter gedrukt worden, waardoor uw logo erg mooi tot zijn recht zal komen. De bedrukking op de vouwmeter is alleen volledig zichtbaar als de vouwmeter helemaal is opgevouwen. Door de sleutelhanger vouwmeter te laten bedrukken, creëert u een unieke vouwmeter. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de sleutelhanger vouwmeters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Meer lezen >