Kunststof vouwmeters

Kunststof vouwmeters kunnen niet ontbreken wanneer u een timmer-, bouw- of klusbedrijf heeft. Een vouwmeter is meetgereedschap dat uit meerdere scharnierende delen bestaat en samengevouwen kan worden. Vouwmeters worden erg vaak gebruikt. Zo worden ze gebruikt om even snel iets op te meten of voor echt grote klussen. Vouwmeters zijn daardoor een geschikt geschenk voor heel veel relaties. De kunststof vouwmeters zijn allemaal gemaakt van glasvezel. U vindt bij ons een ruim assortiment aan kunststof vouwmeters in verschillende soorten en maten. Zo hebben we vouwmeters van 1, 2 of 3 meter. Hierdoor zult u altijd een geschikte vouwmeter in ons assortiment vinden. Onze vouwmeters zijn allemaal geijkt volgens de Europese norm 3, wat zorgt voor een exacte meetnauwkeurigheid. Ook klikken de vouwmeters in op 90 graden.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof vouwmeters online bestellen

De kunststof vouwmeters kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het is mogelijk om de vouwmeters zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf 25 stuks. De bedrukte vouwmeters zijn ideaal voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. U kunt bij ons bedrukte vouwmeters in alle maten en uitvoeringen vinden. Zo hebben we vouwmeters in cm, maar ook vouwmeters in inches. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Kunststof vouwmeters bedrukken

Alle kunststof vouwmeters kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of slogan. De bedrukking kan op één of twee zijden van de vouwmeters gedrukt worden. Dit kan in 1-4 kleuren of in full color. Kunststof vouwmeters met bedrukking vindt u overal terug en niet alleen in de bouw. In bijna ieder huishouden is er wel een vouwmeter te vinden. Hierdoor is een bedrukte kunststof vouwmeter een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Bent u benieuwd naar hoe de kunststof vouwmeter eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >