Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof vouwmeters

Wanneer u een echte klusser bent, zijn onze kunststof vouwmeters onmisbaar. Een vouwmeter is een meetlat die uit meerdere scharnierende delen bestaat en die samengevouwen kan worden. De kunststof vouwmeters zijn gemaakt van kunststof materiaal. Om de vouwmeters een beetje flexibel te maken, is er glasfiber toegevoegd. Het voordeel van een vouwmeter is dat ze erg compact zijn en makkelijk meegenomen kunnen worden in uw broekzak of gereedschapskist. Bovendien blijven de vouwmeters ook strak en stabiel als u dingen opmeet, waardoor het erg makkelijk is om een bepaalde afmeting af te tekenen. Ook klikken de vouwmeters bij een hoek van 90 graden, waardoor u perfect strakke hoeken kunt maken. Alle vouwmeters zijn geijkt volgens Europese normen, waardoor u nauwkeurig dingen kunt opmeten. U vindt bij ons een breed assortiment aan kunststof vouwmeters in verschillende soorten en maten. Zo hebben we vouwmeters van 1, 2 of 3 meter.

Meer lezen >

Kunststof vouwmeters online bestellen

De kunststof vouwmeters met bedrukking bestelt u eenvoudig bij Vouwmeterwereld! De vouwmeters kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. U vindt bij ons vouwmeters in allerlei uitvoeringen. Zo hebben we vouwmeters in centimeters, maar ook in inches. De meeste vouwmeters zijn wit van kleur, zodat u de centimeters duidelijk kunt aflezen. Wanneer u werkzaam bent bij een bouwbedrijf of wanneer u een bedrijf bent met veel handige medewerkers in dienst, is het een uitstekend idee om vouwmeters te laten bedrukken. Ook kunt u de bedrukte vouwmeters uitdelen op beurzen en evenementen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Kunststof vouwmeters bedrukken

De kunststof vouwmeters zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak op de zijkanten. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of uw slogan. De bedrukking kan op één of twee zijden van de vouwmeters gedrukt worden. Uw gewenste opdruk wordt in full color op de vouwmeters gedrukt, waardoor u een mooi resultaat krijgt. Een bedrukte vouwmeter is een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Vouwmeters worden erg vaak gebruikt en zullen goed van pas komen. Ook vergroot u op deze manier de naamsbekendheid van uw bedrijf, doordat uw logo door veel mensen gezien zal worden. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de kunststof vouwmeters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >