Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof vouwmeters

Op zoek naar de perfecte kunststof vouwmeters? Een vouwmeter mag niet ontbreken als u een professionele klusser bent. Er bestaan verschillende soorten vouwmeters maar een kunststof vouwmeters zijn toch wel onze favoriet. Om de vouwmeters een beetje flexibel te maken, hebben we glasfiber toegevoegd. Het assortiment van vouwmeterwereld.nl is erg groot en voor elke klusser zit er wel iets tussen. Voor meer informatie over de kunststof vouwmeter kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Meer lezen >

Wat zijn de voordelen van een kunststof vouwmeter?

Kunststof vouwmeters zijn over het algemeen erg licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk draagbaar zijn. Dit maakt ze ideaal voor professionals, doe-het-zelvers en iedereen die onderweg nauwkeurige metingen nodig heeft. Het vouwbare ontwerp zorgt ervoor dat de meter gemakkelijk kan worden opgeborgen in een gereedschapskist, zak of zelfs in de achterzak van een broek. Bovendien blijven de vouwmeters ook strak en stabiel als u dingen opmeet, waardoor het erg makkelijk is om een bepaalde afmeting af te tekenen.  

Meer lezen >

Kunststof vouwmet bedrukken?

Bij ons is het ook mogelijk om de vouwmeters te laten bedrukken. De kunststof vouwmeters zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak op de zijkanten. Meerdere bedrijven hebben hun logo, bedrijfsnaam of slogan erop laten bedrukken. Wij kunnen dit ook voor u realiseren. De bedrukking kan op één of twee zijden van de vouwmeters gedrukt worden. Uw gewenste opdruk wordt in full color op de vouwmeters gedrukt, waardoor u een mooi resultaat krijgt.

Meer lezen >

Bestel nu uw kunststof vouwmeter

Heeft u een mooie vouwmeter in ons assortiment gezien? De kunststof vouwmeters bestelt u eenvoudig bij Vouwmeterwereld! Ze kunnen al besteld worden bij een minimale afname van 25 stuks. U vindt bij ons vouwmeters in allerlei uitvoeringen. Zo hebben we vouwmeters in centimeters, maar ook in inches. De meeste vouwmeters zijn wit van kleur, zodat u de centimeters duidelijk kunt aflezen. Naast een kunststof vouwmeter hebben we ook houten vouwmeters en gekleurde vouwmeters in het assortiment. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de vouwmeters. Wij staan graag voor u klaar. 

Meer lezen >