Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Houten vouwmeters

Houten vouwmeters zijn onmisbaar als u een klusser bent! Wanneer u opzoek bent naar een milieuvriendelijke vouwmeter, zit u met houten vouwmeters zeker goed. Vouwmeters zijn ideaal om dingen snel en nauwkeurig op te meten. Daarnaast zijn de vouwmeters ook nog eens erg compact doordat ze opvouwbaar zijn. Hierdoor kunnen de vouwmeters eenvoudig meegenomen worden in een broekzak of gereedschapskist. De vouwmeters beschikken over een minimale meetnauwkeurigheid van EU klasse 3. Houten vouwmeters hebben als grote voordeel ten opzichte van andere soorten vouwmeters dat zij nauwelijks doorbuigen bij het volledig openen van de vouwmeter, doordat het hout erg stevig is. Bij Vouwmeterwereld vindt u een breed assortiment aan diverse vouwmeters in verschillende lengtes. Zo hebben we vouwmeters van 1, 2 of 4 meter. Naast vouwmeters in centimeters hebben we ook vouwmeters in inches.

Meer lezen >

Houten vouwmeters online bestellen

Houten vouwmeters bestelt u makkelijk en snel bij Vouwmeterwereld. Het is mogelijk om de vouwmeter zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf 25 stuks. Onze vouwmeters zijn ideaal voor bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. Met een vouwmeter kunt u uw werkzaamheden makkelijk verrichten. In ons assortiment zal zeker een geschikte vouwmeter voor u te vinden zijn. We hebben vouwmeters die beschikken over een hoekschaal of vouwmeters die klikken bij een hoek van 90 graden. Dit is ideaal om rechte hoeken mee te markeren! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Meer lezen >

Houten vouwmeters bedrukken

Het is mogelijk om de houten vouwmeters volledig te bedrukken naar uw eigen wensen. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, persoonsgegevens of een zelf gekozen tekst. De bedrukking is in full color, waardoor uw gewenste opdruk er erg mooi uit zal komen te zien. U kunt de vouwmeters op één of twee zijden laten bedrukken. Vouwmeters bedrukt met logo zijn ideaal om in te zetten als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Iedereen kan namelijk wel een vouwmeter gebruiken. Bovendien zullen uw bedrijfsgegevens hierdoor ook bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Benieuwd naar hoe de houten vouwmeters eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >