Houten vouwmeters

Houten vouwmeters zijn ideaal voor wanneer u een timmer, bouw of klusbedrijf heeft. Het voordeel van houten vouwmeters ten opzichte van kunststof vouwmeters is dat die van hout minder doorbuigen bij het volledig openen van de vouwmeter. U vindt bij ons een breed assortiment aan houten vouwmeters in verschillende soorten en maten. Zo hebben we vouwmeters van 0,5 en 1 meter, maar ook vouwmeters van 2 of 4 meter. Hierdoor zal er altijd een geschikte vouwmeter voor u te vinden zijn in ons assortiment! Onze houten vouwmeters hebben allemaal een minimale meetnauwkeurigheid van EU klasse 3 en zijn voorzien van een hoekschaal. Sommige van onze vouwmeters klikken bij een hoek van 90 graden. Dit is ideaal om rechte hoeken mee te markeren. We hebben vouwmeters in cm, maar ook vouwmeters met aan de ene kant cm en aan de andere kant inches.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Houten vouwmeters online bestellen

U kunt de houten vouwmeters eenvoudig en snel bij ons online bestellen. De vouwmeters kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De vouwmeters zijn ideaal voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. Zo kunnen zij makkelijk hun werkzaamheden verrichten. U vindt bij ons houten vouwmeters in alle maten en diktes. Voor ieder bedrijfslogo is er wel een passende vouwmeter bij ons te vinden! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Houten vouwmeters bedrukken

De houten vouwmeters kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan op één of twee zijden van de vouwmeters gedrukt worden. Dit kan in 1-4 kleuren of in full color. De bedrukte houten vouwmeters zijn erg geschikt als relatiegeschenk of als giveaway. Met een houten vouwmeter met bedrukking creëert u een persoonlijk relatiegeschenk en maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf of merk. Benieuwd naar hoe de houten vouwmeters eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verassen door onze studio!

Meer lezen >