Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Vouwmeter Bedrukken
Levertijd
Aantal kleuren bedrukking
Prijs

Houten vouwmeters met logo

Houten vouwmeters bedrukken

Onze houten vouwmeters bedrukken wij met uw bedrijfslogo of tekst en zijn ideaal als u een timmer, bouw of klusbedrijf heeft en een relatiegeschenk met opdruk wilt weggeven. Wij bedrukken uw logo of tekst in maximaal 4 kleuren op de houten vouwmeter. Ook wanneer u een bedrijfslogo met veel detail heeft, hebben wij een geschikte vouwmeter voor uw logo. Bent u dus opzoek naar een effectieve en goedkope manier van reclame maken? Dan zit u met bedrukte vouwmeter altijd goed. Onze houten vouwmeter hebben allemaal een minimale meetnauwkeurigheid van EU klasse 3 en zijn voorzien van een hoekschaal.

Bedrukte houten vouwmeters

Deze bedrukte houten vouwmeters zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of giveaway. Met een houten vouwmeter met opdruk creëert u een persoonlijk relatiegeschenk en maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf of merk. Ideaal voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. Wanneer u nu de vouwmeter bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst wilt hebben, bij vouwmeterwereld bent u aan het juiste adres. U vindt op vouwmeterwereld een ruim assortiment aan vouwmeters, die allemaal geschikt zijn om te bedrukken. Wanneer u uw vouwmeter niet in ons assortiment heeft gevonden, neem dan gerust contact met onze medewerkers op, zij helpen u graag verder met het zoeken naar een passende vouwmeter.

Houten vouwmeters bestellen

Bedrukt en onbedrukte houten vouwmeters bestelt u eenvoudig online bij vouwmeterwereld.be. Wij bieden u een ruim assortiment aan houten vouwmeters die voorzien kunnen worden van opdruk. Het voordeel van houten vouwmeters t.o.v. kunststof vouwmeters is, dat zij minder doorbuigen bij volledige openen. U vindt houten vouwmeters in alle maten en diktes en voor elk bedrijfslogo hebben wij een passende vouwmeter. Met slechts 3 stappen bestelt u uw bedrukt of onbedrukte vouwmeter online en wanneer u uw logo meelevert, maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u op. U krijgt dan een indruk van hoe uw logo op de vouwmeter uitkomt. Wij hanteren geen instel en verzendkosten.

Bel mij terug!
Advies nodig?