Gekleurde vouwmeters

Een gekleurde vouwmeter is een veel gebruikt middel in de bouw en is erg handig voor bouwvakkers om even snel iets precies op te meten. Een vouwmeter is meetgereedschap dat uit meerdere scharnierende delen bestaat en samengevouwen kan worden. Bedrukte gekleurde vouwmeters zijn een geschikt middel om uw relaties en werknemers te verrassen. De gekleurde vouwmeters zijn specifiek erg geschikt voor relaties en werknemers in de bouw. U vindt bij ons een breed assortiment aan gekleurde vouwmeters in verschillende maten. De vouwmeters zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. De gekleurde vouwmeters zijn gemaakt van hout en zijn daardoor erg stevig. Ook hebben we vouwmeters met 60 en 90 graden hoeken. Onze vouwmeters zijn allemaal geijkt volgens de Europese norm 3, wat zorgt voor een exacte meetnauwkeurigheid.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Gekleurde vouwmeters online bestellen

Het bestellen van de gekleurde vouwmeters kan bij ons makkelijk en snel online. U kunt de gekleurde vouwmeters zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. De bedrukte vouwmeters zijn erg handig voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. De gekleurde vouwmeters met bedrukking zijn zeer geschikt om weg te geven op beurzen, congressen en evenementen als weggevertje. Er zal altijd een geschikte vouwmeter voor u te vinden zijn in ons ruime assortiment! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Gekleurde vouwmeters bedrukken

De gekleurde vouwmeters kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsgegevens of een zelf gekozen tekst. De vouwmeters kunnen op één of twee zijdens bedrukt worden in 1-4 kleuren of in full color. Wanneer u uw relaties een gekleurde vouwmeter cadeau geeft, zullen zij deze zeker met enige regelmaat gebruiken. Hierdoor zal uw naam en logo door een groot aantal mensen gezien worden, wat goed is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de vouwmeters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >