Filters

Kies een kleur
Vouwmeters bedrukken
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Gekleurde vouwmeters

Bedrukte gekleurde vowmeters zijn een zeer geschikt middel om uw relaties en werknemers mee te verrassen. De gekleurde vouwmeters zijn specifiek erg geschikt voor relaties en werknemers in de bouw. Een vouwmeter is een veel gebruikt middel in de bouw en is erg handig voor bouwvakkers om even snel iets precies op te meten. Bij Premiumwereld kan u kiezen uit een ruim assortiment aan gekleurde vouwmeters die u kunt bedrukken. Zo kan u kiezen voor een doorzichtige gekleurde vouwmeter in diverse kleuren, een algemene gekleurde vouwmeter , maar ook uit houten gekleurde vouwmeters . Daarnaast hebben wij vouwmeters met zowel zonder hoek van 90 graden als gekleurde vouwmeters zonder hoek.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
9

" Na mijn online zoektocht naar bedrukte BIC aanstekers kwam ik voor een scherpe prijs terecht bij Premiumwereld. Snel en vakkundig geholpen!! "

Gerrit 10 September 2021

Gekleurde vouwmeters bedrukken

Door gekleurde vouwmeters te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan genereert u gemakkelijk naamsbekendheid bij uw klanten, werknemers en relaties. U kunt de gekleurde vouwmeters laten bedrukken tot full color in prachtige kleuren. U kunt daarnaast ook altijd kiezen voor een gekleurde vouwmeter zonder bedrukking. Door een gekleurde vouwmeters te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan maakt u gemakkelijk reclame. Wanneer u uw relaties een gekleurde vouwmeter met uw logo cadeau geeft zal deze zeker met enige regelmaat gebruikt worden. Hierdoor zal uw naam, tekst, logo en/of slogan door een groot aantal mensen gezien worden.

Gekleurde vouwmeters met logo

Door gekleurde vouwmeters te bestellen heeft u een relatiegeschenk achter de hand wat sowieso in de smaak zal vallen bij uw relaties in de bouwwereld. U kunt de gekleurde vouwmeters cadeau geven aan uw werknemers, die kunnen deze dan gebruiken tijdens hun werk. Daarnaast zijn de bedrukte gekleurde vouwmeters ook zeer geschikt om weg te geven op beurzen, congressen, evenementen en festivals. Verder zijn de gekleurde vouwmeters ook zeer geschikt als weggevertje voor uw relaties of om neer te leggen op het kantoor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu vrijblijvend een digitale gratis proefdruk aan!