Dit zeggen onze klanten

Gekleurde vouwmeters

Gekleurde vouwmeters zijn onmisbaar voor echte klussers! Een vouwmeter is een meetlat die bestaat uit meerdere scharnierende delen en die samengevouwen kan worden. Doordat de vouwmeters opvouwbaar zijn, zijn de vouwmeters ook erg compact. Hierdoor kunt u de gekleurde vouwmeters makkelijk meenemen in uw broekzak of gereedschapskist. De gekleurde vouwmeters zijn geijkt volgens de Europese normen, waardoor u nauwkeurig dingen kunt opmeten en aftekenen. De gekleurde vouwmeters zijn gemaakt van hout, waardoor ze milieuvriendelijk zijn. Doordat het hout erg stevig is, zullen de vouwmeters nauwelijks doorbuigen bij het volledig openen van de vouwmeter. Bij Vouwmeterwereld vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten vouwmeters, waaronder de gekleurde vouwmeters. De meeste van onze vouwmeters hebben een lengte van 2 meter.

Meer lezen >

Gekleurde vouwmeters online bestellen

De gekleurde vouwmeters kunt u makkelijk en snel online bestellen bij Vouwmeterwereld. U kunt de gekleurde vouwmeter met logo zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. Voor timmermannen, bouwvakkers en werklui die dagelijks veel moeten opmeten en aftekenen, zijn onze gekleurde vouwmeters ideaal. De vouwmeters beschikken over een 90 graden klik. Zo kunt u perfect rechte hoeken afmeten. Bij de gekleurde vouwmeters heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren. Hierdoor kunt u een kleur vouwmeter kiezen die volledig aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Gekleurde vouwmeters bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de gekleurde vouwmeters te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De vouwmeters zijn erg geschikt om te bedrukken, door het grote drukoppervlak aan de zijkanten van de vouwmeter. De gekleurde vouwmeters kunnen bedrukt worden op één of twee zijden en de bedrukking is in full color. U kunt de gekleurde vouwmeters met logo inzetten als promotieartikel voor op beurzen en evenementen of als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Op deze manier zullen uw bedrijfsgegevens bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de gekleurde vouwmeters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >