Dit zeggen onze klanten

Gekleurde vouwmeters

Mist er een gekleurde vouwmeter in uw gereedschapskist? Daar kunnen we bij Vouwmeterwereld iets aan doen. Een vouwmeter is een handig meetinstrument dat bestaat uit verschillende scharnierende delen en gemakkelijk opgevouwen kan worden. Dankzij de opvouwbare eigenschap van vouwmeters zijn ze ook zeer compact en gemakkelijk mee te nemen. Bij ons zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.  

Meer lezen >

Een gekleurde vouwmeter bedrukken?

U heeft bij ons de mogelijkheid om de gekleurde vouwmeters te personaliseren. U kunt kiezen uit het bedrukken van uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een tekst naar keuze. De vouwmeters zijn uitermate geschikt om te bedrukken vanwege het ruime drukoppervlak aan de zijkanten. Wilt u graag weten hoe uw logo eruit zal zien op de gekleurde vouwmeters? Aarzel dan niet om een digitale proefdruk aan te vragen bij onze studio. Laat u verrassen door het resultaat! 

Meer lezen >

Voor zowel experts als beginners is een vouwmeter perfect

Hoewel beginners misschien geïntimideerd kunnen zijn door het gebruik van een vouwmeter, is het eigenlijk een zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk instrument. De kleur gecodeerde markeringen maken het gemakkelijk om de juiste meting te vinden, zelfs voor mensen zonder ervaring in het gebruik van meetinstrumenten.  

Meer lezen >

Nauwkeurig meten doet u met onze gekleurde vouwmeter

Een gekleurde vouwmeter biedt vele voordelen, maar een van de belangrijkste is de nauwkeurigheid ervan. Dankzij de gekleurde markeringen op de meter kunnen gebruikers snel en gemakkelijk verschillende metingen onderscheiden. Dit minimaliseert fouten en vergemakkelijkt precisiewerk.  

Meer lezen >

Bestel eenvoudig uw gekleurde vouwmeter bij ons

Een vouwmeter kunt u bij ons al bestellen bij een minimale afname van 25 stuks. Met onze uitgebreide selectie aan gekleurde vouwmeters, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan kleuren. Hierdoor kunt u een vouwmeter selecteren die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >