Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Vouwmeters bedrukken
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Vouwmeters met magneet bedrukken


Vouwmeters met magneet bedrukken

Bedrukte vouwmeters met magneet

Een bedrukte vouwmeter met een magneet is een multifunctioneel relatiegeschenk voor in de bouw. Een vouwmeter is een instrument wat bijna iedere bouwvakker wel gebruikt. Hij is makkelijk op te bergen in een werkbroek, is geijkt en maakt meten een stuk makkelijker. De magneet in een vouwmeter is ideaal om kleine gevallen voorwerpen zoals schroefjes en spijkers op te rapen. De magneet kan tot wel 500 gram aan gewicht dragen. Bij Premiumwereld kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan woumeters met een magneet. Zo hebben wij vouwmeters met een magneet van zowel 1 als 2 meter. Daarnaast kan u zowel kiezen uit een houten vouwmeter met magneet als een kunststof vouwmeter.

vouwmeters met magneet met logo

Een ideale manier om uw bedrijf extra in de spotlight te zetten is om de vouwmter met magneet te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. U kunt de vouwmeters met magneet op diverse manieren laten bedrukken. Zo kunt u de vouwmeters op verschillende zijdes en tot wel full color laten bedrukken. Door vouwmeters met logo weg te geven genereert u naast goodwill ook nog eens extra naamsbekendheid. Doordat de vouwmeters veelvoudig gebruikt worden zal uw logo ook door vele mensen gezien worden.

Vouwmeters met magneet bestellen

Door vouwmeters met magneet te bestellen bent u verzekerd van een zeer populair relatiegeschenk binnen de bouw. De vouwmeters met een magneet zijn erg leuk als weggevertje op beurzen, evenementen, congressen en feesten. Daarnaast zijn de vouwmeters met magneet ook erg leuk als presentje voor uw werknemers of om op uw kantoor te leggen zodat iedereen er gebruik van kan maken. Ten slotte zijn de bedrukte vouwmeters met magneet ook nog eens erg geschikt als kleinigheidje voor relaties of om bij een levering aan een klant te doen.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan!