Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Kunststof vouwmeters met logo

Kunststof vouwmeters bedrukken

Kunststof vouwmeters bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst als relatiegeschenk? Bij vouwmeterwereld.be heeft u een ruime keuze aan kunststof vouwmeters met bedrukking. Onze kunststof vouwmeters met logo kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo in maximaal 4 kleuren. Met een bedrukte vouwmeter heeft u een perfect relatiegeschenk of giveaway voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui. Heeft u een zeer gedetailleerd logo en u bent er niet zeker van dat deze goed leesbaar is op de vouwmeter? Wij maken graag een digitaal voorbeeld voor u, zodat u vooraf een goede indruk krijgt van uw vouwmeter met bedrukking. Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon onbedrukte vouwmeters bestellen.

Bedrukte Kunststof vouwmeters

Bedrukte Kunststof vouwmeters vindt u overal terug en niet alleen in de bouw. Bijna in elk huishouden is wel een vouwmeter te vinden. Hierdoor is een bedrukte kunststof vouwmeter een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Wij drukken uw logo of tekst in 1 tot 4 kleuren op de kunststof vouwmeter. Onze kunststof vouwmeters hebben aan beide uiteinden een metalen clip om slijtage te verminderen, waardoor de bedrukte vouwmeter langer meegaat. U kunt bij ons bedrukte vouwmeters in alle maten en uitvoeringen vinden, maar mocht de door u gewenste vouwmeter niet op onze website staan, neem dan gerust contact met onze medewerkers op. zij helpen u graag verder bij uw aanvraag. Wij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar voor u.

Kunststof vouwmeters bestellen

Bij vouwmeterwereld.be kunt u eenvoudig en snel Kunststof vouwmeters bestellen. U kunt zowel onbedrukte als bedrukte vouwmeters bestellen in alle soorten en maten. Onze kunststof vouwmeters hebben een hoog glasvezelaandeel en reliëfgedrukte schaal. U bestelt in 3 eenvoudige stappen u vouwmeters en betaalt ze direct online. Wij hanteren bij bedrukte vouwmeters geen instelkosten en leveren uw bestelling geheel kosteloos op 1 locatie in België. Wilt u uw bestelling graag op meerder locaties geleverd hebben, ook dat is geen probleem. U kunt hiervoor en alle andere wensen altijd contact opnemen met onze medewerkers. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of plaatst direct uw bestelling bij vouwmeterwereld en voor u het weet heeft u uw bedrukte vouwmeter in huis.